Hola Costa del Sol

By 19. april 2018Træning

Anni og jeg er draget til sydens sol for at finde formen. Min første træningslejr som ”triatlet”.

Vores første begivenhed på vores tur er fodboldkampen ⚽ Malaga – Real Madrid som blev spillet søndag aften. Vi er begge ret vilde med Real Madrid så det er oplagt for os at tage ind og se kampen, ja faktisk har vi bestilt rejsen efter det 😀 Desværre stiller Zidane med et reserve spækket Real hold, skidt pyt, vi vandt 1-2. #HalaMadrid

Forinden har vi været i lejligheden for at sætte kufferterne og cyklerne. Planen var jeg, skulle samle cyklerne så alt var klar til dagen efter, da fodboldkampen først startede 20:45 og skyggerne blev lange inden vi var hjemme.

Jeg har medbragt min tri-cykel og landevejscykel. Samlingen af fartmaskinerne går fremragende ind til jeg finder ud af at min sadelpind til bjerggeden er skruet over, jeg kan ikke sadle geden, meget uheldig situation da det er KLART den cykel jeg fortrækker at køre mest på. Det undrer mig at den ikke vil tag fat, da jeg ikke har gjort andet end at skille den af dagen forinden, da jeg luftede den hjemme i Danmark. Søndag og alt er lukket. Mierda Så den lokale cykelpusher måtte forvente et besøg mandag morgen. Tidsmaskinen står skarp og klar.

 

Mandag morgen deler vi os op som det team vi er. Jeg cykler ned til den lokale cykelbutik i håb om han har det jeg søger til at udføre min fikumdik plan med sadelpinden. Anni op til vores yndlings supermarked efter de nødvendige forsyninger. Ja det er ikke første gang vi er her, så vi kender rutinerne.

Min cykel-amigo roder alle sine kasser igennem for at finde det jeg søger, chancerne begynder at blive mindre og mindre i det der bliver færre kasser at rode i ♂️ Her vælger jeg at hjælpe ham, da jeg ikke kan overskue at bruge tid på at køre 25 km til Malaga for at komme i Trek Store Malaga. Klokken er ved at snige sig der hen ad og jeg har 4 timer cykling og svømning på programmet.

Jeg finder par sager i hans kasse og spørger om jeg kan købe det, ”No no – You can not use that my friend – no gonna work” Han kender ikke alle de smarte løsninger lærlingen Flemme og jeg finder på hver dag. Får købt de par ting og så hen til supermarkedet for at transportere nogle af goderne Anni har købt. Logistik i høj klasse.
Fikumdik-løsningen virker upåklageligt  – afsted på 4 timer på bjerggeden.

Cyklingen går godt og der er ingen problemer. Jeg kender min træningsrute med lukkede øjne efterhånden fra de mange træningslejre jeg har tilbragt her.
Det ukendte område. Svømning i Spanien. Hvor er svømmehallen? Hvordan kommer jeg derhen?, osv. Nyt er altid godt. Anni og jeg cykler frem og tilbage til svømmehallen der er 9 km. hver vej.  Jeg skal blot padle 2500m for at komme i gang. Igen noget nyt, 50 m baner, det har jeg aldrig prøvet. Så jeg tumler med mit Garmin ur⏳ og får det sat til 50 m baner og afsted. Gennemfører svømmetræningen okay, dog synes jeg at 50 m baner er virkelig meget hårdere end 25 m. Det kommer jeg til at mærke for alvor på mit svømning om onsdagen.

 

Tirsdag – 3:30 cykling med 3 x 10 min progressiv op ad bakke.  Kører intervallerne sidst på turen, hårdt og varmt. Mine watt er ikke imponerende, men mon ikke det nok skal blive godt alt sammen.
Off Bike – 7 km. Her er der også lille udfordring i form af en vabel jeg har slæbt med her ned på størrelse med en vindrue på min ene tå. Den trykker de helt forkerte steder så hele min tå begynder at gøre rigtig ondt, det eneste der ikke gør ondt er vablen selv ☠️

 

Onsdag 2:30 på tidsmaskinen.
3500 m svømning – her bliver jeg slået ihjel. 50 m banerne får mine i forvejen spaghetti arme til at hænge endnu mere. Efter mine 3500 m kunne jeg ikke svømme en eneste meter mere og min pace var faldet over 20 sek. per 100 m fra start til slut. Spændende oplevelse. Hvad skal undskyldningen være? Ja jeg er sku da ikke bedre.

8 km løb – Jeg blev simpelthen nødt til at flytte mit løb til i dag da min tå var presset onsdag. Vi får prikket hul i vablen.⚕️ Snakken gik om jeg nu ville dø af blod mangel. Det gik.

 

I dag torsdag skulle være en hviledag med kun svømning på programmet. Det blev til en hviledag med svømning og løb – en tur til Fuengirola for at shoppe lidt grej og få lidt kvalitetstid med hende, der bestemmer ✈️☝️

 

Resten af ugen byder på 3 cykelpas , 2 løbepas og 1 svømmepas. I alt er der skitseret 25:30 timer i denne uge. Lyder nok ikke af meget for mange, men er mere end nok for mig.

 

Lille update følger søndag om resten af ugen.

#labúsquedadesub9