Seriøst?

By 29. oktober 2017Træning, Ugen der gik

Tilbage til overskriften sidst i indlægget.

Ugen er gået udmærket, Den ene uge tager den anden. Mængden er 10-12 timer og er ganske overskuelig.

Fokus er svømning og løb. Der arbejdes med ændring af løbestil. Her har jeg et super team til opgaven: coach Michael, min fys Steven fra FysioDanmark Løgstør, uden den mand ville kroppen ha’ stået af for længst og min løbemakker Morten, som er superløber og løbetræner. Apropos Morten, så bliver den herlige knægt 30 år i dag, tillykke med dagen champ. I går fejrede vi Morten til en fremragende fest. Indrømmet, vi fik da også par rugbrød på dåse, dog stadig på hygge-niveau. Nå. Back on track om ugen.

Mandag; svømning. Tirsdag; render vi en tur. Onsdag; coach går ikke ind for lille kone aften – tre pas løb, cykel og core – udmattende dag. Det må evalueres i feedbackmailen i aften om vi skal ha’ flyttet den mængde træning til en anden dag i ugen.
Nej, hold da kæft. Jeg har selv flyttet rundt på træningen pga. møde tirsdag aften. Det slår mig ved kort kig TrainingPeaks, Michael kunne aldrig finde på at lade mig løbe to dage i træk på nuværende tidspunkt. Så løb torsdag og svømning om aftenen. Fredag er familiehygge dag. Ingen træning.

Lørdag. Stressende dag. Utrolig stressende. Har fri fra arbejde uden det er planlagt. Allerede stress. Hvad skal der dog ske. Dagen byder på to træningspas og Mortens fødselsdag, manden vælger at holde sin fødselsdag klokken 15.15, ja jeg undrer mig også. Med garanti for at sabotere os andres træningsdag. Jeg har et løbepas og svømmepas. Svømmehallen åbner klokken 13 og der skal tilbagelægges 2000m med mine svømmeskills kan det godt tag det meste af eftermiddagen.

Nå. Tidligt op, spise morgenmad. Ny problemstilling dukker op. FIFA 18 Squad Battle kampe ⚽. Der er lige kommet en ny modstanderopdatering som jeg MÅ/SKAL spille. Jeg ligger godt til i rangeringen til at få nogle fede FIFA pakker, som med garanti indeholder spillere, der kan forstærke mit FIFA hold! Voksen bliver man aldrig, så det ender med at få første prioritet. Tiden flyver af sted, sejr efter sejr i et spil, der ellers en dag giver mig hjerteproblemer eller en blodprop af raseri. Jeg kigger på klokken, 11.45 – jeg har 45 minutters løb med intervaller efterfulgt af en cykeltur til svømmehallen på 8 km, inden jeg får tænkt det hele igennem står generalen og galer ”nu skal du fandeme slukke det lort og finde tøj til fest og komme ud og træne” Prompte slukker jeg og gør hvad jeg får besked på. Ude og rende. Ind efter rygsækken med svømmegrej – raceren op på den store mølle og af sted mod svømmeren.

De par tusinde meter går som en leg, en god ven Mikkel joiner mig og vi får svømmet et godt pas. Ind i bad og skifte til festtøjet, som delt op i 50/50. Jeg har selv medbragt 50 % af tøjet og Anni medbringer selvfølgelig de sidste 50 % jeg har glemt. Inden svømningen går jeg forbi cykelbutikken for at kigge til min kollega Flemme. Flemming er manden, vi ikke kan undvære – lærling. Laver alt det beskidte arbejde, en super kollega og kammerat for den sags skyld. Jeg får hilst på Flemme og tænker hurtigt pakkelisten i min rygsæk igennem, jeg har jo helt sikkert glemt mere end det jeg allerede har tilstået til Anni. UNDERHAKKERE. Fuck. Skal jeg nu til Mortens fest commando? Anni er gået på middagslur, bliver den forstyrret så ved jeg udmærket godt, at jeg ikke skal med til fest, hvis jeg dog overhovedet overlever. Lærlingen klarer problemerne igen. Efter luk flyver Flemme i Aldi efter de fineste tysker underdrenge, alt det sker mens jeg er i gang med svømmetræningen. Jeg kommer ud efter badet og Flemme har leverancen klar på adressen, lige ved siden af min svømmetaske og endda med en overraskelse. Der gemmer sig en Snickers og en Bounty under pakken. Her smelter mit hjerte, Flemme ved jeg elsker Snickers. MEN Bounty? Endnu en lærling kortslutning. Men den skal da ikke gå til spilde.

Til Mortens fest det gik. Alt var perfekt, maden, stemningen – alt. Morten fik i gave at han måtte springe søndagstræningen over.

Så kommer søndagen. De sidste 6 uger har jeg haft et svømmepas om morgenen efterfulgt af et længere cykelpas med intervaller.
Anni er begyndt at svømme med om søndagen. Jeg brugte en del krudt på at overtale hende. Men i dag bliver jeg kort bekymret om mit udstyr bliver overtaget. Briller, badehætter bliver der flittigt sorteret i, hun skal sku da også ha grej når hun svømmer? Bevares. Jeg ender med at købe et par svømmebriller til hende i svømmehallen, i frygt for at mine lige pludselig ikke er mine mere. Perfekt svømning. Jeg føler mig godt svømmende og Anni stråler, perfekt svømning for hende også. Når hun er glad så er jeg også ekstra glad ❤

I cykeltøjet. Glæder mig. Vejret er perfekt. Modvind intervaller og hold nu kæft der er modvind. Jeg aftaler med Morten aka. Knallert. Det er ikke fordi han cykler som en knallert, han er bare en knallert. Længe siden Knallert og jeg har cyklet sammen – snakken går. Efter 1.15 af træningen finder vi modvinden og stedet hvor intervallerne skal trampes. 6 x 5 minutter lav RPM. Jeg munker af sted. Modvinden er barsk, for vi ikke skal gå i stå ender jeg med 382 watt i vores første interval. 3 minutter rul inden vi gentager. Knallert er flink at køre frem og føre, mens jeg får lidt luft. Vinterraceren føles tung. Knallert er mødt op til træning på sit sommer uhyre med carbon sutter og hele pivtøjet. Jeg får rullet mine 3 minutter med 311 watt. -.- Jeg kan ikke blotte mig og fortælle at han kører for stærkt – kommer aldrig til at ske, så jeg følger bare trop. Alle intervallerne er kørt, gik rigtig godt. Alle 6 intervaller over 360 watt med fin puls. Jeg sætter Morten af i Løgstør og vender snuden hjemad. Kan skrive 2.45 i træningsbogen. Jeg føler, at jeg har fået en god træning og glæder mig som et lille barn til at komme hjem og se træningsdata på TP.

SERIØST? Garmin – Working . . . Ingen data? Ku kuk? Intet workout? Her peaker ugens puls! Jeg er sur, men mest skuffet over jeg ikke får lov til at se min tur, som jeg sådan har glædet mig til. Jeg kigger faktisk ikke tit min træning analytisk igennem. I dag skulle være dagen jeg skulle nørde lidt rå data. Men nej. ☹ Ugens bedste træningspas er hermed ikke sket. Ingen data – ingen træning, sådan er det bare.

 

Jeg håber I alle har haft en fremragende uge 🙂

#thehuntforsub9